Stalen Deuren

Een stalen deur kan zowel als binnendeur en buitendeur worden toegepast. Van een mooie glazen binnendeur waarbij u de ruimte wel afsluit voor geluid en temperaturen maar de zichtlijn door het huis intact blijft. Tot een sierlijke smeedijzeren deur als extra beveiliging voor een houten deur of voor een wijnkelder waarbij u door het smeedijzer de wijnflessen kan zien liggen.

We helpen u graag uw idee tot werkelijkheid te maken. Heeft u misschien een andere toepassing voor een stalen deur in gedachten? Laat ons weten wat uw wensen zijn en we bekijken samen in onze showroom wat de beste mogelijkheid is voor uw deur.

Design binnendeur van staal en glas

Een stalen designdeur met glas geeft uw woning of kantoor openheid en uitstraling. Wanneer u een deur van staal met glas combineert met een glaswand met stalen kozijnen is het effect van het glas maximaal. De ruimte lijkt veel groter dankzij het doorkijk effect dat u creëert met een glazen wand en glazen deuren. Het staal van de binnendeur is robuust terwijl het glas en de doorkijk het geheel weer elegant maakt. Een voordeel van staal is dat u de kleur van het stalen kozijn zelf kunt bepalen.

Stalen taatsdeuren

Wanneer u een stalen deur wenst die zowel naar binnen als naar buiten kan draaien is een stalen taatsdeur de ideale oplossing. Doordat een taatsdeur de scharnierpunten aan de onderkant en de bovenkant van de deur heeft, draait de taatsdeur makkelijk naar binnen én naar buiten.

We maken graag een ontwerp op maat voor u. Zullen we uw ideeën persoonlijk bespreken? Kom dan naar onze showroom.

Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button