Brems Deuren

Met Brems Doors hebben we een oplossing voor elke deur in de woning. Uiteraard kunnen we standaardafmetingen leveren, maar eigenlijk wordt elke deur op maat gemaakt. Van een basic verfdeur tot heel exclusieve afwerking en eigen ontwerpen."

Een deur is heel bepalend voor een ruimte. Draaiend, of ruimtebesparend en schuivend, met zichtbare of onzichtbare frames, scharnieren en klinken, simpel en tijdloos of uitgevoerd in elegant en eigentijds design,… Brems Doors beschikt over sterke productlijnen in verschillende stijlen en afwerkingsniveaus. "Hierin zijn we innoverend en blijven we de productontwikkeling.

NIEUW: SEGMENTDEUR

Modern, strakke of klassieke houten deur. Een mooi alternatief voor staaldeur met glas. De deur bestaat uit een massief houten raamwerk dat zwart gelakt is. Plaatsing zonder kader, geen klink of slot is mogelijk. De deur wordt meestal geplaatst zonder kader, als een pivoterende deur op een draaias. Een magneetsluiting zorgt ervoor dat de deur mooi sluit. De subtiele greep behoudt de strakke look.

Kom ze gerust bezichtigen in onze showroom te Westende. We geven u graag wat extra uitleg over de mogelijkheden.

Tot dan?

 

Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button